25.07.2017 Slovenija 16 °C
Prijava
uporabniško ime
geslo
Registracija
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Deklica v avtu Na potovanje z otrokom Poletje je tu in težko pričakovani dopust tudi. Se odpravljate na morje? Čaka vas dolga vožnja, a ne veste, kako jo bo prestal vaš otrok? Navajamo nekaj nasvetov, da se ne bo dolgočasil in da mu ne bo slabo.

ženska pije mleko Kalcij – dragocen in nepogrešljiv Kalcij je dragocen za nosečnice in nepogrešljiv za dojenčke, saj ga človeško telo kopiči v kosteh in zobeh, najdemo pa ga tudi v krvi.

Juha Božansko okusna juha, ki bi jo lahko jedli vsak dan Poleti, ko nam vrt ponuja ogromno domačih pridelkov, lahko iz njih enostavno pripravimo okusno kremno juhico.

Družina Ste pripravljeni na še enega otroka? Kdaj je družina pripravljena na še enega otroka, je odločitev, ki jo partnerja največkrat sprejmeta skupaj. Povečanje družine pa pomeni tudi določene spremembe. Ste pripravljeni nanje?

Zdrav obrok Kakšni starši ste pa vi? Odločni starši so do otrok dosledni, jasni in vztrajni, kot osebe pa samozavestni in umirjeni. Popustljivi starši pa ravno obratno in s tako vzgojo veliko bolj škodijo otroku. In kakšni ste vi?