21.01.2019 Slovenija -1 °C
Prijava
uporabniško ime
geslo
Registracija
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Porod na letalu Rodile na drevesu, letalu, pločniku ... Čeprav si večina verjetno želi roditi v porodnišnici, pa se včasih otročkom zelo mudi na svet. Preverite, na kakšnih čudnih krajih so ženske rodile, ker niso imele druge izbire!

Mama Ta video vas bo ganil do solz. Nas je Ženske so povprašali, kaj si mislijo o sebi kot mami. Nato so še njihovi otroci razkrili, kaj si mislijo o njih. In njihov odziv? Neprecenljiv. Preverite tudi, kaj so povedale slovenske mame!

Bolana punčka Gripa tudi v slovenskih vrtcih Obvestilo enega od slovenskih vrtcev: "Spoštovani starši! Obveščeni smo bili, da so se v oddelku našega vrtca pojavili prvi primeri sezonske gripe."

Disleksija 'Ti si dislektik. Vem, ker sem tudi sam!' Znane osebe, kot so Albert Einstein, Pablo Picasso, Leonardo Da Vinci, Walt Disney, Agatha Christie in številne druge, so dokazale, da disleksija ni nekaj, kar bi preprečilo vaš uspeh ali sanje. Še vedno jih lahko ure...

Babica in vnuki Na pomoč, babica jih razvaja s sladkarijami! "Ne morem jim dopovedati, da imamo pri hrani svoja pravila," se pritožujejo mamice, ko beseda nanese na stare starše. Verjetno jih je bolj malo takšnih, ki svojih vnučkov ne bi razvajali s sladkimi dobrotami, ko jih o...