25.09.2018 Slovenija 11 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

V središču pozornosti tudi kot nosečnica

Barva ima velik vpliv na naša čustva, videnja, razmišljanje ter obratno - določene barve vplivajo na naše razpoloženje. V središču pozornosti je to jesen rdeča barva. Zakaj pa se za njo odločajo tudi nosečnice?

Rdeča barva je kraljica te jeseni in če še nimate niti enega kosa, brž po nakupih. Naj vam namignemo, da imajo bogato izbiro v največji spletni trgovini ASOS, kjer lahko en dva tri opravite nakup. Če z izbranim izdelkom ne boste zadovoljni, ga lahko zamenjate.

Zakaj se nosečnice odločajo za tako drzno barvo? Rdeča je barva krvi in ognja, povezujejo jo z ljubeznijo, strastjo, željo, vročico, dolgotrajno zabavo, seksualnostjo, občutljivostjo, romantiko, uživanjem, močjo, pogumom, močjo, jezo, nevarnostjo, akcijo in odločnostjo. Gre za eno izmed najbolj impulzivnih in vznemirljivih barv. Rdeča barva dokazano dvigne krvni pritisk v dobrem smislu, izboljša razpoloženje, poveča pričakovanja, nas napolni z energijo.

Ko se ženska sprehodi v rdeči majici ali krilu po ulici v svojem naselju, izžareva presežek samozavesti. Vsi, ki se odločijo za to barvo, so opazni, končajo v središču pozornosti. Če imate to jesen 'trebušček', naj vas ne bo sram, odenite se v rdečo in zažarite.  

Rdeča

(Foto: ASOS)

Obleka

(Foto: ASOS)

Rdeča

(Foto: ASOS)

Rdeča

(Foto: ASOS)

Rdeče

(Foto: ASOS)

Rdeče

(Foto: ASOS)

 

Oceni članek

         
Ocena: 5,0 / 1

Prenesi v

Komentarjev: 0
Več komentarjev