21.04.2018 Slovenija 19 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Ne zamudite najbolj smešnega animiranega filma

Tudi doma lahko malemu slavljencu organizirate najboljšo zabavo, ki se je bo spominjal leta in leta. Priredite mu kung fu zabavo in povabite njegove najboljše prijatelje.

Kung fu

(Foto: iStock)

Sicer lahko najamete tudi športno dvorano, ampak če imate dovolj veliko stanovanje, je lahko rojstnodnevna zabava kar doma. Okrasite prostor, v katerem se bo vse odvijalo, z belimi, rdečimi in črnimi okraski. Za male goste pripravite črne pasove.

Najbolje bo, da najamete športnega učitelja, animatorja ali nekoga, ki zna kung fu. Otrokom lahko pokaže osnove in jim pripravi malo prezentacijo. Če lahko on z enim udarcem prepolovi tršo kocko, lahko otrokom pripravite mehkejše iz stiroporja, da bo zabavno. Nauči jih lahko nekaj položajev, kung fu gibov.

Pripravite kung fu kolačke, okrasite jih s kung fu uniformami in črnim pasom. Seveda lahko spečete tudi ogromno torto v čast slavljenca in naj vam bo inspiracija film Kung fu panda 2.

Po zaključeni vadbi lahko vsak povabljenec dobi manjšo kitajsko škatlo, v kateri se nahajajo nalepke z zmaji, tatuji z ninja figuricami, junaki iz filma Kung fu panda 2.  

Ko bodo otroci že utrujeni, jih lahko posedete pred televizijski zaslon inzabavo zaključite s filmom. Na OTO bo 12. 1. 2018 animirani film Kung fu panda 2, zato bo rojstnodveno praznovanje še zanimivejše.

Vse najboljše, mali slavljenec!  

Kung Fu Panda 2

Oceni članek

         
Ocena: 5,0 / 2

Prenesi v

Komentarjev: 0
Več komentarjev