23.10.2018 Slovenija 15 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Genialni triki, da bo starševstvo lažje

Popackana miza, majice, ko otrok slika s temperami barvami ... Polivanje z vodo med umivanjem rok? Zagotovo se vaš malček še vedno umaže, ko sam preizkuša hrano. Slinčki pa so zanj premajhni ... Vam je znano? Če se vse to dogaja tudi pri vas doma, potem si poglejte posnetek, kako si lahko olajšajte starševstvo s preprostimi triki.

- Imate doma umetnika? Ne jezite se, ker vedno znova poslika tudi svojo majico in hlače. Raje ukrepajte: naredite iz navadne plastične vrečke zaščitno haljo.

- Otrok ne doseže pipe in imate po kopalnici vedno znova vse mokro? Tudi za to obstaja rešitev. Iz prazne plastenke za šampon izdelajte nastavek za pipo in umivanje bo odslej potekalo brez posledic.

- Malček je prevelik za slinček, a še vedno ne zna jesti tako, da vsa hrana ne konča na njegovi majici. Iz brisače lahko sami izdelate vpojen slinček.

- Otrok vedno znova polije skledo z mlekom in kosmiči? Tudi zaradi tega si ne boste več belili glave. Na skledico nalepite priseske, ki jo bodo pritrdili na mizo. Konec je polivanja!

- Pri vas doma vedno zelo hitro zmanjka mila, ker si ga otroci stisnejo v prevelikih količinah na roke? Tega se lahko znebite z eno majhno elastiko. Poglejte si na posnetku, kako preprosto je.

 

Oceni članek

         
Ocena: 5,0 / 2

Prenesi v

Komentarjev: 0
Več komentarjev