4 nosečnosti in sanjska postava – kako ji uspeva?

S.B. /

NOVICE

0
19.04.2024, 5:00

Ameriška igralka Blake Lively ima skupaj z igralcem Ryanom Reynoldsom štiri otroke. Zvezdnici je kljub štirim porodom uspelo ohraniti fit postavo, to pa naj bi dosegla s pomočjo zdravega življenjskega sloga. Razkrivamo njeno skrivnost.

4 nosečnosti in sanjska postava – kako ji uspeva?

Mama štirih otrok in uspešna ameriška igralka Blake Lively je vse navdušila, ko se je malo po četrtem porodu pojavila v kopalkah in pokazala svojo fit postavo. Marsikdo se je pri tem vprašal, kaj je njena skrivnost. A v resnici gre zahvala predvsem zdravemu življenjskemu slogu in navadam. Pa najverjetneje tudi dobrim genom. 

To pa je nekaj zdravih življenjskih navad, ki se jih zvezdnica drži

Ne pije alkohola

Livelyjeva je že pred leti opustila pitje alkohola, kljub temu da imata oba z možem podjetji, ki proizvajata alkohol. Čeprav so ji všeč druženja s prijatelji, pa sama pravi, da ob tem ne pije alkohola, ker ji ni všeč, kako alkoholna pijača vpliva nanjo in kakšne učinke ima. Kot vemo, pa je alkohol precej kaloričen.

Redno telovadi 

Blake redno, trdo in predano trenira s pomočjo svojega osebnega trenerja. V fitnesu preživi kar pet dni na teden. Nič manj kot telovadba pa ni pomembna njena prehrana, ki jo skrbno načrtuje.

Ryan Reynolds in Blake Lively
Ryan Reynolds in Blake Lively / FOTO: Shutterstock

Nikoli ne preskoči zajtrka

Pogosto slišimo, da je zajtrk najpomembnejši obrok dneva, in Blake se s tem popolnoma strinja. Njen trener Don Saladino pravi, da igralka za zajtrk običajno poje dve jajci, ocvrti na kokosovem olju, in nekaj zelenjave. Včasih zajtrk dopolni z ovsenimi kosmiči s sadjem.

Po besedah njenega trenerja igralka poskuša z rednim zajtrkom uravnovesiti raven sladkorja, se dlje počuti sita in ima čez dan več energije, on pa poudarja, da je koristno začeti dan z beljakovinami.

Dan vedno začnite s pitjem vode

V intervjuju je Saladino razkril, da Blake zjutraj poskrbi za to, da spije velik kozarec vode. Številne študije so pokazale, da večina ljudi čez dan ne popije dovolj vode. Po izgubi tekočine med spanjem je kozarec vode odličen način za začetek dneva!

Blake Lively
Blake Lively / FOTO: Profimedia

Prehranjuje se uravnoteženo in ne šteje kalorij

Dieta Blake Lively je pravzaprav zdravo ravnovesje beljakovin, zelenjave, sadja in škroba, ki počasi izgorevajo (kot sladki krompir in zdrave maščobe – avokado, kokosovo olje ...). Na njenem jedilniku so sestavljeni ogljikovi hidrati, kot so tisti iz sadja in sladkega krompirja.

Ne trudi se biti v strogem kaloričnega deficitu, kot to počnejo številne druge hollywoodske zvezdnice, in ne šteje kalorij, razkriva njen trener.

Občasno se tudi pregreši

Če pogledate na Instagram profil Blake Lively, boste videli veliko modnih vsebin, druženja in – hrane, ki je v resnici ne moremo uvrstiti med zdrave. Igralka obožuje pecivo in sladkarije, ki pa niso pomemben del njene prehrane, a si jih privošči. Očitno se Blake drži pravila 80:20, kar pomeni, da je 20 odstotkov njene prehrane tiste, v kateri lahko uživa. Zvezdnica pa nima osebnega kuharja, ampak uživa v pripravi obrokov kar sama.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Vir: glossy.espreso.co.rs

NOVICE

Ne potrebuje stranišča in kopalnice, ima pa ...

ŠPORT

Bayer dvakrat zadel na Olimpicu in naredil velik ...

POP IN

Ansambel Saša Avsenika o novi pesmi: Pet let je ...

TV ODDAJE

Martina Pušnik iz MasterChefa niza uspeh za ...

VIZITA.SI

Razlogi, zakaj hrepenite po sladkem

OKUSNO.JE

Slastne testenine, pripravljene v manj kot pol ...

ZADOVOLJNA.SI

Umrla je Manca Košir, bila je navdih mnogim

MOSKISVET.COM

Kontroverznega igralca ujeli v družbi 35 let ...

BIBALEZE.SI

Hrvaški pevec pričakuje že drugega otroka

CEKIN.SI

Bi se tudi vi v službi najraje zaprli v tako sobo?

DOMINVRT.SI

Trik, s katerim bo vzglavnik spet bel in dišeč

ZADOVOLJNA.SI

Top ideje za 'last minute' prvomajski izlet