15.12.2018 Slovenija -2 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Novorojenček 10 nenavadih pojavov pri novorojenčkih Vsaka nosečnica pred rojstvom prebere veliko člankov in knjig, ki zadevajo porod, vzgojo otroka in družinske odnose. Vse informacije opozarjajo na novo življenjsko obdobje, neprespane noči, nenehno hranjenje in previj...

Klima Klimatska naprava in dojenček: DA ali NE? Temperature že rastejo in nam je v domovih vroče. Starši se vedno sprašujejo, ali klimatska naprava škodi dojenčku?

mama bere otroku pred spanjem Zakaj je treba dojenčkom brati na glas? Nove študije dokazujejo, da ima gledanje in branje slikanic na glas dojenčkom, starim šest mesecev, dolgoročne koristi na razvoj otroka.

Projekt Hobotnica 400 gramov težka Sara v objemu hobotnice Sara je prijokala na svet v 24. tednu nosečnosti, težka le 400 gramov. S pomočjo prijateljice, kvačkane hobotnice, gre borki res dobro in danes je stara 31 tednov in tehta 1300 gramov. V veliko pomoč pa so tudi drugim...

Pokrivanje vozička Zato poleti NIKOLI NE SMETE vozička pokriti s plenico ali odejo! Vsako poletje se starši sprašujejo, ali lahko pred soncem zaščitijo svojega otroka tudi tako, da pokrijejo voziček s pleničko. Naredili so preizkus. Poglejte, kako visoko naraste temperatura v pokritem vozičku!