18.02.2019 Slovenija 4 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

V amnijski vrečki Osupljivo: rojstvo dojenčka v 'balonu' Prizor, ki ga lahko vidimo enkrat na 100.000 porodov: na neverjetnih fotografijah je novorojenček v amnijski vrečki. Jokala sem, medtem ko sem gledala, kako rojevam, je dejala mamica.

Dojenček noče jesti Vse, kar morate vedeti o uvajanju goste hrane pri dojenčkih Zdrava in uravnotežena prehrana je ključnega pomena za razvoj dojenčkov in malčkov, še posebej je pomembno, da jo uvrstite v jedilnik otroka že od samega začetka. Vi ste tisti, ki ga lahko naučite zdravega načina preh...

Otrok šef Je vaš otrok vodnar? Čestitamo! Imate otroka, ki praznuje rojstni dan januarja ali februarja? Super, saj ste najverjetneje rodili zvezdo ali bogataša. Znanstveno preverjeno.

Monitor Dobili monitor za reševanje življenj malih borcev V ljubljanski porodnišnici so dobili monitor za spremljanje življenjskih funkcij najbolj nezrelih nedonošenčkov.

Porod Tega leta se je v Sloveniji rodilo največ otrok V letu 2018 je bilo v slovenskih porodnišnicah po še neuradnih podatkih 19.123 porodov, kar je 583 ali tri odstotke porodov manj kot v letu 2017 (19.706). Tako se nadaljuje trend upadanja rojstev, ki se je začel leta ...