22.07.2018 Slovenija 18 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

mama bere otroku pred spanjem Zakaj je treba dojenčkom brati na glas? Nove študije dokazujejo, da ima gledanje in branje slikanic na glas dojenčkom, starim šest mesecev, dolgoročne koristi na razvoj otroka.

Projekt Hobotnica 400 gramov težka Sara v objemu hobotnice Sara je prijokala na svet v 24. tednu nosečnosti, težka le 400 gramov. S pomočjo prijateljice, kvačkane hobotnice, gre borki res dobro in danes je stara 31 tednov in tehta 1300 gramov. V veliko pomoč pa so tudi drugim...

Pokrivanje vozička Zato poleti NIKOLI NE SMETE vozička pokriti s plenico ali odejo! Vsako poletje se starši sprašujejo, ali lahko pred soncem zaščitijo svojega otroka tudi tako, da pokrijejo voziček s pleničko. Naredili so preizkus. Poglejte, kako visoko naraste temperatura v pokritem vozičku!

Dojenček To sta najaktualnejši imeni ta mesec! Uganete, kateri imeni sta najaktualnejši meseca maja? Seveda sta to Maj in Maja!

Dojenček To so znaki, da je vaš dojenček zdrav in srečen Vsaka novopečena mamica si želi, da bi imel njen otrok veselo, nasmejano in zdravo otroštvo. Trudi se na vsakem koraku, da poskrbi za njegove osnovne potrebe in da ga neguje z ljubečo roko. Kljub temu pa se nenehno sp...