21.11.2017 Slovenija 9 °C
Prijava
uporabniško ime
geslo
Registracija
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Dojenček To je trenutno najpopularnejše ime na svetu! Najpopularnejše ime na svetu je ... Kako pogosto je pri nas? Kaj pomeni?

Novorojenček Kakšen značaj bo imel otrok, je odvisno od dneva, kdaj je rojen Že v antiki so bili prepričani, da dan, ko se rodi otrok, vpliva na to, kakšen značaj bo imel in kakšna življenjska pot ga čaka. Kdaj ste se pa vi rodili?

Spanje To je najbolj nevaren kotiček za spanje dojenčkov Najnovejša raziskava navaja, da so sedežne najnevarnejši spalni kotiček za dojenčke. Niti niso priporočljive za kratek opoldanski spanec.

Kozarček z nastavkom Kdaj in kako zamenjati stekleničko s kozarčkom? Do starosti enega leta je čas, da otrok zamenja stekleničko s kozarčkom. V pomoč vam je lahko pri učenju pitja skodelica s pokrovom, saj tako ne bo prišlo do malih nezgod s polivanjem.

Rojstni dan Koliko Slovencev ima rojstni dan jeseni? Verjetno niste vedeli, da največ Slovencev piha rojstnodnevne svečke januarja. Oktobra prijatelji, sorodniki, znanci, sodelavci voščijo vse najboljše kar 173.897 ljudem, novembra pa 160.955. Kakšen je pravzaprav otrok...