25.07.2017 Slovenija 16 °C
Prijava
uporabniško ime
geslo
Registracija
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Mama Tako boste vedeli, da ste izbrali pravo ime za otroka Poleg tega, da morate dom pripraviti na prihod novega družinskega člana, vas čaka težka naloga. Za dojenčka morate izbrati ime, ki ga bo spremljalo vse življenje.

Kopanje dojenčka Kako pogosto naj okopam svojega dojenčka? Čeprav nekateri starši svoje dojenčke okopajo vsak dan, pa dnevno kopanje ni nujno potrebno do faze plazenja, ko se dojenček kobaca naokrog in se rad umaže. Številni starši in dojenčki imajo radi kopanje, a nobenih do...

Lasje Katere dojenčkove stvari shraniti za spomin? Malih otrokovih zakladov se lahko kar hitro nabere preveč, zato navajamo seznam, kaj po navadi shranijo mame od svojega otročka iz ranega otroštva.

Duda Ali duda vpliva na govor? Strokovnjaki iz Čila so ugotovili, da so imeli otroci, ki so imeli dudo ali sesali prst trikrat večje možnosti, da razvijejo govorne motnje, v primerjavi s tistimi, ki tega niso počeli.

Voziček Zakaj NIKOLI ne smete vozička poleti pokriti s plenico ali odejo? Tudi če mislite, da boste zaščitili svojega otroka pred škodljivimi sončnimi žarki, nikoli več ne pokrivajte otroškega vozička z bombažno plenico ali tanko odejo. To pa zato, ker še tanek pokrov, kot je tkanina, lahko...