21.06.2018 Slovenija 28 °C
Prijava
uporabniško ime
geslo
Registracija
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Pokrivanje vozička Zato poleti NIKOLI NE SMETE vozička pokriti s plenico ali odejo! Vsako poletje se starši sprašujejo, ali lahko pred soncem zaščitijo svojega otroka tudi tako, da pokrijejo voziček s pleničko. Naredili so preizkus. Poglejte, kako visoko naraste temperatura v pokritem vozičku!

Dojenček To sta najaktualnejši imeni ta mesec! Uganete, kateri imeni sta najaktualnejši meseca maja? Seveda sta to Maj in Maja!

Dojenček To so znaki, da je vaš dojenček zdrav in srečen Vsaka novopečena mamica si želi, da bi imel njen otrok veselo, nasmejano in zdravo otroštvo. Trudi se na vsakem koraku, da poskrbi za njegove osnovne potrebe in da ga neguje z ljubečo roko. Kljub temu pa se nenehno sp...

Dojenček Najmehkejše odeje za novorojenčke Proti koncu nosečnosti začne ženska pripravljati dom za novorojenčka. Ne samo da opremi otroško sobico, izbere tudi vse potrebne pripomočke, oblačila, opremo, igrače ... za novega družinskega člana. Tokrat smo se mi o...

Dojenček To so imena, ki pomenijo srečo! Seveda si vsi starši želijo, da bi bili njihovi otroci srečni. Nekateri pravijo, da je to odvisno tudi od imena, ki ga izberemo otroku. Navajamo 26 imen, ki pomenijo srečo.