21.02.2018 Slovenija 2 °C
Prijava
uporabniško ime
geslo
Registracija
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Novorojenček Bodo to najpopularnejša imena leta 2018?! Popularnost turške serije Moja boš iz dneva v dan raste. Ne gledajo je samo ženske, temveč tudi moški. Med njimi so tudi bodoči starši, ki se ubadajo z vprašanjem, kako bo ime njihovemu potomcu ali potomki. Prepričani...

Dojenček Pet imen, ki bodo popularna v letu 2018 Številni že ugibajo, katera imena bodo aktualna leta 2018. Navajamo pet najpriljubljenejših za deklice, ki so se znašla na tem seznamu.

Dojenček Zelo redka imena pri nas Nekaterih imen starši niso tako pogosto dali novorojenčkom leta 2016. Preberite si, katera so. Kako pa boste vedeli, da ste izbrali pravo ime za otroka?

Novorojenček Najlepša darila za novorojenčka Presenetite novopečene starše in darujte njihovemu otročku najmehkejše copatke ali kapico, komplet majice in hlač ali spalno vrečo. Mogoče pa se odločite za celoten komplet. To bo v zimskem času zagotovo potreboval in...

Novorojenček Tega niste vedeli o mekoniju Mekonij je prvo novorojenčkovo blato. Kakšne barve je, ali ima vonj, ali opravi otrok veliko potrebo že v maminem trebuhu ...?