20.09.2017 Slovenija 9 °C
Prijava
uporabniško ime
geslo
Registracija
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Družina Malčki se učijo od sorojencev V študiji so ugotovili, da se majhni otroci učijo od starejših bratov in sester prav toliko,kot od staršev. Zato poskrbite, da bodo starejši otroci mlajšim za zgled!

Vrtec Gre vaš otrok 1. septembra v vrtec? To morate vedeti! Seveda se bo imel vaš otrok v vrtcu super, medtem ko boste vi v službi. Da slovo za nekaj ur ne bo preveč stresno tako zanj kot tudi za vas, smo zbrali nekaj koristnih nasvetov.

Vrtec Kaj vse je treba vzeti s sabo v vrtec? Preden gre otrok v vrtec, morajo starši pripraviti nahrbtnik z rezervnimi stvarmi, ki se morajo vedno nahajati v otrokovi omarici v garderobi.

mama in hči na tehtnici Prehranjevalne težave odvisne od spola? Pri dečkih in deklicah se prehranjevalne težave pojavijo iz različnih razlogov, zato bi jih morali preprečevati različno, glede na spol.

Fidget spinner Ne kupujte nevarnih fidget spinnerjev! V Veliki Britaniji so iz prodaje umaknili številne fidget spinnerje, in sicer zaradi baterije, ki se nahaja v nekaterih modelih. Če jih otrok pogoltne, lahko pride do zadušitve in notranjih krvavitev.