22.01.2018 Slovenija -1 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Zanositev S temperaturno metodo do hitrejše zanositve Bazalna telesna temperatura je dober pokazatelj, kdaj se bliža vaša ovulacija. Spremljajte jo skozi tri menstruacijske cikle, predvidite svoje plodne dni ter tako povečajte možnost, da zanosite.

Porod in novorojenček - 1 V kakšnem spominu imate porod? ''Devet mesecev se otrok razvija znotraj mamice in sočasno se v tem času tudi moški in ženska počasi razvijata v očeta in mamo,'' so besede doule Nine Jenštrle. Teden, ki prihaja, je zanjo in za vse slovenske doule iz...

Dojenček Zakaj se največ dojenčkov rodi septembra? Največ dojenčkov po svetu se rodi septembra. Pravijo da zato, ker je konec leta vedno sproščen, praznično obarvan in se imajo zaljubljenci zelo radi.

Hlače nogavice 'Ali lahko med nosečnostjo nosim hlačne nogavice?' Med nosečnostjo se lahko odločite za hlačne nogavice, narejene iz najlona, bombaža, v kombinaciji z lycro. Ponudba je pestra, najpogosteje pa se bodoče mamice odločijo za hlačne nogavice temnejših barv, kot so črna, r...

Nosečnica Ko med nosečnostjo spite na hrbtu ... Raziskovalci z vseučilišča v Aucklandu so ugotavljali, kaj se dogaja, ko nosečnica spi na hrbtu. Je to sploh dobro početi?