21.06.2018 Slovenija 28 °C
Prijava
uporabniško ime
geslo
Registracija
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Nik, Tim in Gal Trampuš Mojca je doživela šok: 'TROJČKI!' Za par je pravi izziv spopasti se z novo vlogo – starševsko. Izziv je po devetih mesecih dobiti v naročje malo štručko, za katero je treba sedaj skrbeti in jo popeljati na pravo pot. Si predstavljate, da v naročje kar... Video

Nosečnica in hrana Med nosečnostjo ne smete jesti za dva, ampak misliti na dva! Resnično vsi vedo, da se je treba prehranjevati zdravo in uravnoteženo, na to morate še posebej misliti med nosečnostjo, ko ste odgovorni za bitje, ki ga nosite pod srcem. Doc. dr. Evgen Benedik, univ. dipl. inž. živ....

Plod To škodi plodu! Na forumih so pogoste dileme, kaj vse škodi med nosečnostjo. Mi smo zbrali nekaj ključnih dejavnikov, ki vplivajo ali pa ne na razvoj otroka v maternici.

Otrokov spol Kitajski koledar razkriva otrokov spol Seveda lahko na ultrazvočnem pregledu vprašate ginekologa, katerega spola je otrok, ki ga pričakujete. Nekateri trdijo, da lahko spol izveste tudi s pomočjo kitajskega koledarja zanositve.

Plod Kako spodbuditi razvoj otroka v trebuhu? Pomembno je, da med nosečnostjo počnete vse, kar je vam všeč. Če se boste dobro počutili, se bo tudi vaš otrok.