20.09.2017 Slovenija 9 °C
Prijava
uporabniško ime
geslo
Registracija
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Nosečnica Vse o hiperemezi Jutranja slabost je povsem običajna med nosečnostjo, vendar 0,1 odstotka žensk trpi za hiperemezo, ekstremno slabostjo. Preberite si, kakšni so simptomi in kako jih ublažiti, da boste na koncu z nasmehom na obrazu v n...

Nosečnica Depresija pri nosečnici Za nosečnice je značilno, da jim razpoloženje niha iz minute v minuto. Če pa so večino časa žalostne, imajo motnjo spanja, so pretirano utrujene, ne zanima jih prav nič, ne morejo razmišljati … gre pravzaprav lahko tu...

Nosečnica Kdaj je idealen čas za zanositev? Življenje je polno ovinkov, vzponov in padcev, zato se je zelo težko odločiti, kdaj je pravi čas za zanositev. Po poročanju portala BrightSide nova študija navaja, da je najbolje, da ženske zanosijo pri 35. letu.

Plod Kakšen okus ima najraje plod? Raziskovalci so ugotavljali, kakšen okus ima najraje otrok, ki se še ni rodil. Spoznali so, da plod najraje sladko, medtem ko ni tako navdušen nad grenkim in kislim.

Nosečnica 6 vzrokov, zakaj se med nosečnostjo postriči Med nosečnostjo si marsikatera umisli kratko frizuro. Je to bolj praktično ali samo potreba po spremembi?