20.10.2017 Slovenija 16 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Hranjenje Kako zgostiti kašice? Nekatere kašice iz sadja in zelenjave so preveč tekoče, zato jih je treba zgostiti. Tudi kašice, ki ste jih zamrznili in nato odtalili, potrebujejo zgostitev. Preberite si, s katerimi živili si lahko pomagate.

Kašica s kuskusom Kašica s kuskusom V 35 minutah lahko svojemu najmlajšemu jedcu pripravite okusen in polnovreden obrok, ki bo vseboval 145 kcal: 4 g beljakovin, 6 g maščob in 20 g ogljikovih hidratov. Pa dober tek!

Dojenček in jabolko Zakaj je zdravo jesti jabolka? Kot pravi stari rek, eno jabolko na dan odžene zdravnika stran. Res je, da so jabolka pravo čudežno sadje in zelo dobra za zdravje, zato jih lahko dojenčku ponudite kot prvo gosto hrano.

Jogurt s sadjem Poletni jogurt Zakaj ne bi bil zajtrk vašega malčka poleti, ko je sadja na pretek, malce drugačen - ponudite mu jogurt s sadjem. Recept je enostaven, priprava pa hitra.

Juha Božansko okusna juha, ki bi jo lahko jedli vsak dan Poleti, ko nam vrt ponuja ogromno domačih pridelkov, lahko iz njih enostavno pripravimo okusno kremno juhico.