21.05.2018 Slovenija 22 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Koruzno-malinova kašica za žličko Koruzno-malinova kašica za žličko Priprava okusne kašice vam bo sicer vzela 1 uro in 15 minut, vendar bo zadostila vsem potrebam vašega najmlajšega jedca, ki bo tako zaužil 210 kcal: 9 g beljakovin, 7 g maščob in 26 g ogljikovih hidratov. Pa dober tek!

Dojenček Dojenčkova gurmanska kašica Prvi tedni navajanja na hrano so čas, ko otroka spodbujamo, da poskusi nove okuse. Poleg zelenjave ta recept vsebuje tudi nekaj kapljic okusnega ekološko pridelanega olivnega olja.

Dojenček in jabolko Zakaj je zdravo jesti jabolka? Kot pravi stari rek, eno jabolko na dan odžene zdravnika stran. Res je, da so jabolka pravo čudežno sadje in zelo dobra za zdravje, zato jih lahko dojenčku ponudite kot prvo gosto hrano.

Kašica Okusna kašica iz melone Zaradi nizke energijske vrednosti in velikega deleža vode je melona idealna za poletno osvežitev. Bogata je z vitaminoma C in A, katera ščitita srce, ter beta karotenom, voda in kalij pa pomagata pri delovanju ledvic ...

Hranjenje Kako zgostiti kašice? Nekatere kašice iz sadja in zelenjave so preveč tekoče, zato jih je treba zgostiti. Tudi kašice, ki ste jih zamrznili in nato odtalili, potrebujejo zgostitev. Preberite si, s katerimi živili si lahko pomagate.