21.11.2017 Slovenija 9 °C
Prijavljen si kot: | Odjavi me

Težave 10 uničevalcev libida Spolnost – vedno aktualna tema, nikoli pozabljena in obdelana že na tisoč in en način. Kaj pa če ne gre več tako, kot bi si želeli? Poglejmo, kaj vse lahko ovira radostno spolnost in povzroča težave v vaši spalnici!

Čiščenje Nekatere ženske imajo vedno pospravljeno stanovanje Kaj je skrivnost tistih žensk, ki imajo vedno pospravljeno stanovanje? Četudi pridete nenapovedano, je pri njih doma vse na svojem mestu.

Spanje Novopečene mame je strah ... Materinstvo je zahtevna naloga in marsikatero je strah, da ji ne bo kos. Preberite si, kakšne strahove imajo vse mame.

Materino mleko Za kaj vse uporabljajo materino mleko? Materino mleko uporabljajo kot deodorant, nakit, lubrikant, odstranjevalec ličil, milo … Nekatere ženske ga brez težav uporabljajo za mnogo več, kot je hrana za dojenčke, medtem ko druge menijo, da je to bizarno in se...

Tašča Kdo vse kritizira mame? Največji kritiki mam so njihovi starši. Kar 37 odstotkov sodelujočih mam pri raziskavi je povedalo, da njihove mame ali očetje dvomijo, da bodo sami dobri starši.